• العربية
  • English
  • فارسی
 
امام جعفرصادق (علیه‌السلام) :

لَو لَمْ یبْقَ منَ الدُّنیا اِلاَّ یومٌ واحِدٌ لَطَوّلَ اللهُ ذلِكَ الیومَ حَتّی یخرُجَ قائمُنا أَهْلَ البَیت.
اگر از عمر دنیا تنها یک روز مانده باشد خداوند آن روز را آنقدر طولانی می‌کند تا قائم ما اهل بیت(علیه‌السلام) ظهور یابد. (منتخب‌الاثر، ص ٢٥٤)

   
 
 
 

آیت الله العظمی جوادی آملی در مراسم عمامه گذاری:


آیت الله العظمی جوادی آملی در مراسم عمامه گذاری:

پیامبر و امامان معصوم(ع) سراج و صراط هستند/ با رفتار و گفتار خود راه را نشان دهید
تصاویر/ جشن عمامه گذاری طلاب توسط مراجع
حوزه/ همزمان با سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) و امام جعفر صادق علیه السلام، آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب به دست حضرت آیت الله جوادی آملی در محل بیت معظم له برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله جوادی آملی در مراسم عمامه گذاری جمعی از طلاب که همزمان با سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) و امام جعفر صادق علیه السلام در محل بیت معظم له برگزار گردید، در سخنانی بیان داشتند: خصیصه ای که در پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت هست در هیچ کس نیست، شاید کسی راهنمای خوبی است و حتی بر فرض که سراج و چراغ باشد، اما صراط نیست و سراج اگر شمس هم باشد تا «صراط» نباشد، بی ارزش است.

ایشان اظهار داشتند: پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت، صراط هستند، و راه خدا، راه فطرت، راه سلامت جامعه، راه بهشت را پیامبر و امامان نشان می دهند، چرا که وحی است که راه را مشخص می کند و تنها کسی که از راهی که آمده ایم و به راهی که می رویم با خبر است، خدا و پیغمبر هستند.

معظم له اظهار داشتند: پیامبر و امامان معصوم، هم سراج اند، هم صراط اند، مانند یک بزرگراهی که خودش هم روشن هست و شما باید درس بخوانید تا سراج شوید، راه را نشان دهید، چرا که صراط اینهایند، میزان اینهایند.

این مرجع تقلید در توصیه ای به طلاب جوان بیان داشتند: مبادا از خودتان غافل باشید، شما می توانید چراغ خوبی باشید، روش ما صراط نیست، سراج است و باید تمام توجهتان به این باشد تا با رفتار و گفتار خود راه را نشان دهید، همین بزرگراهی که قرآن و اهلبیت عصمت و طهارت به ما معرفی کرده اند، صراط مستقیم و میزان الاعمال ما ، 14 معصوم هستند که شما وابسته به اینها هستید، نه بیراهه بروید و نه راه کسی را ببندید، نیاز جامعه و اقتصاد و مردم را با رعایت ادب و اخلاق، حل کنید و اساس کار این است که تمامی کارهایتان، قربة الی الله و برابر دستور الهی باشد.

معظم له بیان داشتند: غفلت جامعه این است که خودشان را فراموش کرده اند، اینکه از کجا آمده ایم و به کجا می رویم! اکثریت مردم به این فکر نیستند که آیا ما مثل یک درختی هستیم که پس از چندی خشک شده و هیزم می شود یا مثل یک مرغی هستیم که با مرگ، پرواز می کنیم، آنچه بشر و جامعه غربی را گرفتار کرده است همین غفلت است.



 

انجمن‌ها
دانشگاه‌ها
پژوهشگاه‌ها
مراجع عظام
سایر

انتشار محتوای این وبگاه تنها با ذکر منبع مجاز میباشد

X
Loading